Art My Place - Galleri i Rørholmsgade - Ingrid Møller
Kunst i Pinsen

3.-4.-5. juni

KUNST I PINSEN 2017

PINSEN 2017

Jeg inviterer til KUNSTDAGE I PINSEN
Jeg er så heldig at være inviteret som gæsteudstiller på Birkendehus og Det gamle mejeri ved Kalundborg denne Pinse i forbindelse med Kunstnerdagene i Midt- og Vestsjælland
Det er den dygtige akvarellist Marie Duedal, der har inviteret mig. Hun har galleri og atelier på Godset Birkendehus ved Kalumborg.

Jeg udstiller sammen med 11 andre dygtige kunstnere.
Kunsten og stedet er virkelig et besøg værd, så hvis du ikke ved hvad du skal bruge denne skønne Pinse til? - Kig forbi Birkendehus ved Kalundborg.

Loppemarked og Landbomuseum - der er lagt op til masser af oplevelser denne Pinse
Denne weekend er der også Loppemarked  og selvfølgelig åbent på Landbomuseet på godset.

Åbningstiderne er:
Lørdag den 3. juni kl. 11.00 - 17.00
Søndag den 4. juni kl. 11.00 - 17.00
Mandag den 5. juni - Grundlovsdag kl. 11.00 - 17.00

Adressen er:
Birkendehus og Det gamle mejeri
Eskebjergvej 136
4400 Kalundborg

 

Gaesteudstiller Ingrid Moeller
Birkendegaard_gaesteudstiller Ingrid Moeller_1 Birkendegaard_gaesteudstiller Ingrid Moeller_2

Art Nordic 2017

Art Nordic er skandinaviens største kunstmesse og afholdes den 28. - 30. april 2017. Adressen er Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV.

Jeg deltager med min egen stand på messen - Stand 142.
Via linket på forsiden kan du downloade gratis billetter til messen, de gælder for to personer hver, og har en værdi af 120 kr (60 kr. pr. person).

Art My Place - Galleri i Rørholmsgade - Regnvejret understregede formålet med dagen ¿ at få gæsterne til at søge ind i gallerierne, hvor de kunne se alskens kunst. Her hos Art My Place. Foto: Christian M. Olsen

20 års jubilæum - 31. august 2014

Det skrev City-avisen om vores jubilæum

Selv i regn er der sol i Rørholmsgade

KUNSTNERGADEN. I 20 år har Rørholmsgade været en betydelig kunstnergade i København. I søndags fejrede gaden sig selv, og selv om regnen silede ned, var der masser af sol og glæde i gallerier og atelierer.


Af Christian M. Olsen
cmo@cityavisen.dk

KUNST: Heller ikke Rørholmsgade gik ram forbi, da København natten til søndag blev ramt af skybrud. Nogle af kunstnergadens gallerier og atelierer måtte således i gang med svabere og skovle for at få has på vandmasserne.

Men det ekstra arbejde og det mildest talt elendige vejr tog ikke pusten fra de mange kunstnere og galleriejere, der i søndags fejrede, at Rørholmsgade har været kunstnergade i 20 år.

Gadefællesskabet i Rørholmsgade er et fællesskab af selvstændige kunstnere og kunsthåndværkere med eget værksted, galleri eller atelier. Kunstnergaden blev grundlagt i 1994 og i dag udgøres den af 25 individuelle kunstnere.

Spørger man, hvad der er Rørholmsgades styrke, går ordet ’mangfoldighed’ igen i svarene. Man kan da også gå om bord i farvestrålende malerier, skæve skulpturer, kunsterisk keramik og meget andet i gaden ved Søerne.

Og som det fremgår på kunstnergadens hjemmeside: »Der er ingen godkendelse eller censur, når den enkelte kunstner etablerer sig i gaden. Det er blot et spørgsmål om at finde et ledigt lokale.«

Kunsten er vigtig
Kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) trodsede også vejret og kravlede op på den parkerede lastbil for at holde tale for kunstnerne. Han understregede vigtigheden af kulturen i byen, og fik applaus af gæsterne, der krøb i ly for regnen under de opsatte pavillioner i gaden.

Straks talen var forbi, begav gæsterne sig ud i gallerierne for at se det, det hele drejer sig om – kunsten. I gallerierne og i de arbejdende værksteder var der mulighed for at få en snak med kunstnerne og måske købe et maleri eller en skulptur med hjem. Som det i øvrigt er muligt hver den første søndag i måneden kl. 12-16, der er fast åbningstid for gallerierne.

I Galleri SE 16 hos Susanne Egfjord kunne man blive klogere på gadens historie i en lokalhistorisk udstilling, og blandt andet høre, at gaden på et tidspunkt var en af byens jødiske gader.

I dag er det kunstnerne, der har indtaget de fleste af butikslokalerne. Nogle har været med lige fra starten, andre er kommet til for ganske nylig, men sammen er de fælles om fællesskabet og mangfoldigheden i den unikke kunstnergade med postnummer 1352.

 

Link til Kunstnergaden Rørholmsgade

d. 31. januar og søndag d.1.februar kl. 12 - 16

UDSALGSWEEKEND

Kunstnergaden Rørholmsgade holder åben

lørdag d. 31. januar og søndag d.1.februar. kl. 12 - 16

Hvis du ikke har planer for denne weekend kunne du kigge forbi i Kunstnergaden Rørholmsgade. Vi har nemlig åben både lørdag og søndag, hvor vi holder KUNSTUDSALG. Fortæl familie og venner om vores hyggelige gade og tag dem med.

Kig forbi og få en kop varm kaffe. Jeg er i galleriet i Rørholmsgade 5A.
 

Link til Kunstnergaden Rørholmsgade

d. 9.2 / 16.2 / 23.2 / 2.3 / 9.3 kl. 10 - 16

WATERCOLOR COURCE - THERE ARE TWO SPOTS LEFT

Pursue Your Passion! - Watercoler though new eyes -

Currently I have one of my courses scheduled for Spring 2015 - and there are only two spots left. Im offering a 5-week course during the Spring session running February 9 to Marts 9, and registration for the two final spots is now available. The course is referred to english speaking people!

The courses are structured to provide you with the knowledge to paint and work with watercoler though new eyes, so it will open up new opportunities in develeping you as an artist. Through play and experimentation I will try to open your eyes to the many wonderful opportunities and forms of expression watercolor contains. You will be introduced to new techniques, including "glue and coal."

For further information, please phone 2991 9628

Flot pris

Nov. 2014

Tillykke til Anna Katrine Vangsgaard, der modtog årets ph.d-pris og kunstgave (maleri af Ingrid Møller)

IMAGO - Fælles udstilling i Helligåndshuset, Strøget, Kbh.

4. - 9. april 2017

Maleri af Ingrid Møller